tiistai 6. kesäkuuta 2017

Iskän kesäloma=koko perheen kesäloma

Sitä voisi kuvitella, että näin, kun toinenkin on lomalla, niin olisi enemmän aikaa kirjoittaa. No menee vähän päinvastoin. Nyt otetaan kaikki ilo irti perheajasta ja nautitaan pihalla leikkimisestä, jos ei satu satamaan pieniä vihreitä ukkeleita, haha.


Jos niitä ukkeleita sataa, niin meidän lempipuuhaa on musiikki <3 Kattellaan musavideoita ja Dee soittaa milloin milläkin soittimella mukana. Ja mikä hauskinta, niin pysyy jopa rytmissä! Tän hetken lempparit on Anna Abreu ja Foo Fighters… :D


Kävästiin myös maanantaina moikkaamassa Lammin mummua ja sieltähän löytyikin taas uusi soitin tuttavuus! Hienosti soitteli ukkeli pianoa ja kiinnostusta olisi riittänyt vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Mä ihmettelen suuresti, jos meillä ei yksikään harrastus muutaman vuoden päästä liity musiikkiin. Sen verran on rytmi veressä meidän nuorella miehellä.


Menin näyttämään hetki taaksepäin, että missä on ruohosipulia meidän pihalla. Tai no.. kaikkihan tuolta ulkonta laitetaan suuhun ja noita, kun Daniel alkoi syödä, niin en kieltänyt. Sehän on nyt hurjan hauskaa :D Sieltä otetaan kunnon kourallisia ja syötetään niin äitille ja iskälle, kuin koiralle. Koira, kun ei suostu syömään, niin meidän uhmamieshän suuttuu tästä, haha. Toi leikkiteline oli kyllä ihan paras ostos pitkään aikaan! Siellä jaksetaan riekkua vaikka kuinka ja siihen, kun mielenkiinto loppuu, niin siirrytään papan tekemälle hiekkalaatikolle. Ihanaa, kun on oma piha, jossa on monenlaista tekemistä :)


Ollaan myös käyty iltalenkeillä koko perheen kera ja tuolla meidän lähirannassa. Josko jokin lämmin päivä pääsis Daniel ihan kastamaan varpaitaan veteen :P Välillä, kun on niitä hetkiä, että ketuttaa asua maalla eikä pääse helposti näkemään muita ihmisiä, niin kyllä se viimeistään siinä kohtaa kaikkoaa, kun tuonne rantaan pääsee ihailemaan maisemia. Ja taas toki ajattelen lasten kannalta niin aivan täydellinen ranta, kun on pitkälle matalaa.


Perheen yhteisen tekemisen lisäksi me karattiin likan kanssa muutaman tunnin kaupunkireissulle! Ihanaa, kun tää tulokas on aivan vastakohta Danielin kanssa. Tän ikäisenä Daniel huusi lähes 24/7, automatkat oli helvettiä ja kauppaan ei viitsinyt mennä, jos ei ollut ihan välttämätön pakko. Tää neiti on sen verran tyytyväinen ja seesteinen tapaus (ainakin vielä), että meillä oli oikein rentouttava reissu :) 


Kävästiin hoitamassa vähän asioita ja Pietamolla suunnittelemassa jotain aivan ihanaa! <3 En malta odottaa. Jotain kivaa löytyykin jo Instagramista eli arvonta! Käykäähän osallistumassa ihmeessä! Aivan uusi Pietamon kangaskassi, joita postimies toi just, kun paikanpäällä oltiin. Ja lisäksi ihan vapaavalintainen solmupanta tai rusettipanta, ihana kesäinen setti siis :)

Rusettipanta Pietamolta <3


Huomenna mulla onkin ihan omaa aikaa ja meen muutamaksi tunniksi rentoutumaan, ah! Mä luulin ettei tällänen oo mahdollista, mutta onneksi olin väärässä. Olispa tuo mies aina kesälomalla, haha. Mukavaa iltaa ja viikkoa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti