maanantai 19. kesäkuuta 2017

Kesäinen viikonloppu ja kirppistelyä

Olettekin varmaan bonganneet uuden bannerin blogissa! Mä niin tykkään tuosta ainakin itse <3 Oon tässä jo muutaman viikon hokenut tuolle miehelle, että heti, kun on aurinkoinen päivä, niin otetaan vähän kuvia, jossa olisi mun lisäksi myös lapset! Kuitenkin blogi on juu mun ”päiväkirja”, mutta pääosassa on lapset, joten koin tuollaisen kuvan parhaana vaihtoehtona. Helppoahan se kuvaaminen ei ollut, mutta muutama räpsy saatiin ja sieltä joukosta löytyi mieleinen :)


Koitettiin ensin lasten päiväuniaikaan napata muutama kuva vain minusta. No sieltäkin löytyi joukosta ihan kiva, mutta tosiaan päädyin siihen, että ne päätähdet on mukana myös :) Pääsinpäs muuten pitämään mun ”hääpukua”! Toi oli kyllä hyvä päätös, kun on niin monikäyttöinen. Mullahan on siis sama mekko pitkänä mallina ilman hihoja ja sitten lyhyenä, pitkillä hihoilla. Rakastuin niin kovin tuohon kuosiin ja materiaaliin, että oli pakko hommata tuo pitkähihainen malli myös!


Aina, kun vähänkin aurinko pilkottaa taivaalta, niin ollaan ulkona. No okei, kyllä me siellä sateellakin ollaan :P Mutta ihanasti on aurinko paistanut ja Danielkin sai uima-altaansa käyttöön. Tuolla viihdytään vaikka kuinka kauan, arvatenkin. Tässä kohtaa tulee taas se fiilis, että kuinka onnellinen voikaan olla omasta pihasta! Helppo laittaa uima-allas ja helppo viedä märkä lapsi sisälle vaihtamaan vaatteet jne. Ollaan myös menty omalla pihalla pelkillä boxereilla pottatreenin tueksi! Enpä tiedä onko hyötyä, mutta varmasti kuumalla kelillä ainakin mukavampi olla :)


Sain jossain kohtaa viikkoa yhtäkkiä idean pitää pihakirppistä! Se on mun mielestä jotenkin niin ihanaa, kun tässä lähellä pidetään paljon pihakirppareita. Pakkohan se oli siis päästä itsekin kokeilemaan ;) Niin järjetön määrä tuota tavaraa, että normi kirpparipöytiä sais varata kolme ja kuka niitä käy siivoomassa tän poppoon kanssa? En ainakaan minä :P


No vaikka kuinka koitettiin mainostaa, niin kovin paljon porukkaa ei saatu paikalle. Naapurin kanssa, kun juttelin niin tällainen on tässä ihan meidän alueella melko tuore juttu eikä ihmiset oikein tajua, että tällaisia voisi olla. Eipä me tästä lannistuta, vaan ensi kuussa uusiksi ja koitetaan tehdä vielä parempia kylttejä ja enemmän mainoksia :) Pääasia olisi vaan saada tavaraa pois nurkista! 


Daniel teki kirpparipäivänä löytöjä papan myyntikojusta ja meinasi viedä sieltä kaikki pikkuautot :D Hauska ja erilainen päivähän tuo oli vähästä osallistuja määrästä huolimatta! Vielä osui kunnon lämpö, niin Daniel sai lillua uima-altaassa siinä kohtaa, kun myyntihommat ei enää kiinnostaneet, haha!Kruunattiin viikko vielä pikareissulla enomiehen ja Jenni-tädin luokse. Käytiin grillailemassa ja aiheuttamassa härdelliä :P Liian lyhyet päikkärit autossa ja kauhee vauhti päällä koko ajan… oltiin kyllä kaikki aivan loppu, kun kotiin päästiin. Vielä tuppaa olemaan ”aavistuksen” helpompaa toimia näiden kahden kanssa kotosalla, haha! No pikkuhiljaa, pikkuhiljaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti