perjantai 9. kesäkuuta 2017

Kesäpäivä rannalla ja kokemuksia tuplarattaista

*Yhteistyössä OzBaby

Nyt on testailtu kuukauden päivät tuplarattaita! Alunperin oli tarkoitus testata vielä pidempään ennen, kuin kirjoitan aiheesta, mutta en malta :P Meillehän siis valikoitui OzBabyn verkkokaupasta Bumbleride IndieTwin rattaat. Näitä on nyt testattu meillä täällä maalla, päiväuni lenkeillä, kaupungilla, Koskikeskuksessa ja nyt viimeisimpänä rannalla. En mä enää edes tiedä miten kuvittelin jossain kohtaa selviäväni ilman! 


Mähän halusin, että lapset istuvat vierekkäin. Onhan tää toki melkoisen leveä kuljetus näin, mutta silti näilläkin testauksilla en vaihtaisi peräkkäin istuttaviin. Kyllä se vaan tuntuu mukavammalta, että ovat vierekkäin. Varsinkin tosiaan sitten, kun likkakin istuu tuossa ratasosassa :)


Nää on kokoonsa nähden yllättävän kevyet ja oikeesti toimii hyvin. Kääntyy ketterästi ja helppo työntää. Meillä tuo mies on tykästynyt näihin ja kehuu miten tuolla metsässä pääsee paremmin, kuin noilla vanhoilla rattailla. 


Yks mistä mä tykkään näissä eniten on tilava tavarakori. Mahtuu kaikki tarpeellinen mukaan. Meilläkin oli nyt rantareissulla mukana jättimäinen pyyhe, vaihtovaatteet, eväitä, leluja ja vaikka mitä! Eikä tehnyt tiukkaa saada mahtumaan. Ainoo ”huono” näissä on, että shoppaillessa mahtuu liian paljon tavaraa mukaan :P


Me lähdettiin siis kauniin kesäpäivän kunniaksi rannalle koko porukka näillä. Likka oli ihanasti tuulensuojassa ja tuolla pesässään mukana ja Daniel pääsi ensimmäistä kertaa kunnolla kahlailemaan järveen. Ihan uimaan ei vielä uskaltanut, mutta tutustutaan rantaan pikkuhiljaa :) Nyt se on helppoa, kun päästään näppärästi vaikka kolmistaankin päivisin käymään. 


Rannalla kerettiin olla ehkä kymmenen minuuttia, kun oltiin nähty jo kolme lentokonetta. Tosi matalalla menivät, vaikka ei kuvassa ehkä siltä näytä. Herra oli ihan onnessaan, monta uutta juttua samalla! Kahlaaminen järvessä ja lentokoneita kotikonnuilla, haha! Josko päästäisiin ihan siihen uimisvaiheeseen tässä lähipäivinä :)


Eli siis taas uusi maasto testattu rattaiden kanssa ja ei moitittavaa! Tällä ikäerolla, 1v6kk, aivan ehdoton hankinta. Samalla testattu myös ranta taas uusien leikkien myötä ja nyt, kun kulkeminen on helppoa minne vaan, niin taidetaan siirtyä omasta pihasta rantaan aina, kun on aurinkoinen ja lämmin päivä :)


*Yhteistyössä OzBaby

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti