sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

HopLop ja ensimmäinen hääpäivä

Miten nää liittyy toisiinsa? Ei millään tavalla :D Ei anneta sen häiritä. Oon monesti miettinyt, että oliskohan toi meidän ukkeli jo tarpeeksi vanha Hoploppiin. No olishan se ollut varmaan jo pitkään! Ei oo vaan tullut käytyä. Nyt enomies ja Jenni-täti ehdotti, että meennäänkö ja mentiinhän me! Noin se oli vielä huippua, kun oli monta aikuista. Läpsystä vaihto aina, kun väsyi, haha. Lopulta vielä iskäkin liittyi joukkoon töiden jälkeen, joten Daniel juoksutti neljä aikuista väsyneeksi ja iteltä ei virta loppunut millään. Perus.Oon kyllä niin uskomattoman onnellinen, että nuo kaksi tykkää ja jaksaa peuhata meidän lasten kanssa <3 Ihan huippua! Enomies sai juosta varmaan eniten, hups :P Myös Amandan kannalta oli kiva, että sai välillä katsella menoa sylistä käsin eikä joutunut olemaan vaan vaunuissa. Mietin juuri, että tänne olisi useammin kiva mennä, mutta eipä me viikolla oikein keskenään päästä, kun en pääse juoksemaan Danielin perässä. No täytyy aina välillä koittaa sopia treffejä jonkun lomalaisen kanssa, niin sitten pääsee.Me käytiin Linnainmaan uudessa Hoplopissa ja se ainakin oli tosi kiva! Paljon puuhaa ja siistit paikat. Tuollahan on se taaperoalue, 0-4 vuotiaille. Siellä viihdyttiin ehkä vartti. Alkuun hieman ärsytti ranneke ja toinen oli ihmeissään ja varovainen, mutta tosi nopeesti vauhti kiihtyi miljoonaan ja herra juoksi päättömästi paikasta toiseen. Ihan hassua, mun isopienimies <3


Pallojen rakastajana varmaan ykkösjuttu oli pallomeret ja hyvänä kakkosena liukumäet. Tuolta löytyy kyllä vaikka ja mitä! Tekemistä varmasti moneksi moneksi kerraksi. Täytyy hyödyntää myös iltoihin tätä, voidaan vaikka treffata iskä siellä töiden jälkeen :) Danielin lippu maksoi siis 10€ ja aikuiset ei mitään! Mä muuten elin siinä harhaluulossa, että myös aikuiset maksaa jotain. Tai että yksi aikuinen per lapsi ja loput maksavat, jos porukalla menee, mutta positiivinen yllätys oli ettei kukaan joutunut maksamaan. Rahaahan tuonne saa uppoamaan sillä, että omia eväitä ei saa olla, vaan sieltä pitää ostaa ruuat. Nekin oli mun mielestä kyllä ihan kohtuuhintaisia ja yllättäen todella hyviä!


Eli siis vilkkaan taaperon väsytysyritys vol. 25847 ja saldona tosiaan neljä väsynyttä aikuista ja yksi ylikierroksilla käyvä taapero… ei menny ihan niinku strömsössä :D


No pomppaus aiheeseen kaksi, eli se hääpäivä! Meillähän oli ensimmäinen hääpäivä perjantaina <3 Jotenkin tuntuu, että se matka Kreikkaan oli vasta äsken, mutta siitä on jo vuosi. Toisaalta taas tuntuu, että vasta vuosi, ollaanhan tässä jo ikuisuus oltu yhdessä eikä mikään muuttunut. Meillehän tarjottiin mahdollisuutta tehdä jotain kahdestaan perjantaina. Mä emmin vielä samana päivänäkin, että pitäisikö vai ei. No niinhän se mun mieheni taas puhui mut ympäri ja hyvä niin!


Alkuperäinen suunnitelma oli käydä Tampereella mun lempiravintolassa, parhaalla pihvillä, mutta siinä väsymyksessä se idea kuopattiin. Mentiin sitten tuohon muutaman minuutin päähän Kangasalan keskustaan ja ainoaan (mun tietojen mukaan) illalla auki olevaan ravintolaan syömään ne pihvit. Ei se nyt samalle tasolle yltänyt, mutta sai syödä rauhassa, kahdestaan ja ottaa vielä muutaman drinksun siinä lomassa. Ihan parhautta!


Laitettiin siis lapset nukkumaan ja mummi tuli vahtiin ja hoiti myös Amandan yöheräämiset. Itse kukuttiin sitten vähän myöhempään ja kuunneltiin musiikkia ja juteltiin pitkästä aikaa kunnolla ja rauhassa tuolla meidän grillikatoksella. Nää kyllä aina kummasti piristää mieltä <3 Pappa toimi meille vielä kuskina, kun oltiin syömässä, joten kaiken kaikkiaan oli sellainen parisuhteen hemmotteluilta.Ainiin! Jotta tätä aiheesta toiseen pomppimista ei olisi liian vähän, heh :D Niin meidän rakas Nemo täytti tänään tasan 10-vuotta <3 Mun ensimmäinen ”vauva” ja huollettava. Niin rakas ja niin monta elämäntilannetta mukana elänyt, että ei tosikaan. Oon kyllä iloinen, että Nemo sai vanhoille päivilleen oman pihan ja kunnon tilat kaikin puolin. 


Ihanaa sunnuntai iltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti