perjantai 7. heinäkuuta 2017

Pietamon ihanat mekot (sis. alekoodin!)

*yhteistyössä Putiikki Pietamo

Tiedättekö sen tunteen, kun et löydä sopivaa juhlamekkoa? Mikään ei näytä kivalta ja jos näyttää henkarissa, niin ihan varmasti se ei sovi päälle. Näin vasta synnyttäneenä myöskään kroppa ei ole parhaimmillaan (ainakaan siis mun tapauksessa, heh!), joten mikä tahansa mekko ei vaan yksinkertaisesti käy. Halusin kuitenkin, että mekot on erityisiä, koska kyseessä on mun tyttären nimijuhla. Aluksi ajattelin, että on "hölmöä" samistella oman lapsen kanssa, mutta sitten mun päähän pinttyi se näky, kun ollaan Amandan kanssa samantyyppisissä mekoissa ja en päässyt siitä enää yli. Mistä löytää mätsäävät mekot ja omaan kroppaan sopiva malli? No Pietamolta tietysti!Laitoin Pietamon Kirsille ja Heidille viestiä asian tiimoilta ja sovittiin tapaaminen. Mentiin likan kanssa käymään uudessa putiikissa Kalevassa ja suunniteltiin mekkoja. Alunperin ajatus oli tehdä mulle ihan uuden mallinen mekko. Tai siis mun ajatus oli ainakin se, haha :D Tykkäsin tiettyjen mekkojen tietyistä elementeistä, mutta se ajatus unohtui siinä kohtaa, kun laitoin päälleni Anja-mekon kesä version! Siis toi on kun tehty mulle! Korostaa niitä kohtia, joita kuuluukin sekä peittää niitä, joita pitää. Ja hei kuinka mukava tää on päällä, ihana. Tässä on myös se hyvä, että menee sekä arkeen, että juhlaan. Asustaa vaan eri tavalla :)
Eli meikäläisen uusi lempimekko on löytynyt! Tulette siis varmasti näkemään tätä mun päällä kesän mittaan useamminkin. Rakastan kellohelmoja ja mukavia mekkoja, joissa ei tarvitse miettiä, että miltä näyttää tänään ja pömpöttääkö maha kuinka paljon. Mukavuus ennen kaikkea! Mua ainakin itseäni kiinnostaa aina vaatteiden koot ihmisillä, jotta on helpompi valita se oma koko verkkokaupasta. Eli siis mun kesä Anja on kokoa M :)No sitten se paras kaikista eli Amandan mekko. Mä en oo ehkä ikinä nähnyt noin suloista mekkoa! Ja se miten nuo Pietamon naiset sai sen mun sekavan selityksen muutettua mielettömän kauniiksi asuksi, on ihan uskomatonta. Suunniteltiin ja soviteltiin ensin mun mekko ja sen pohjalta ideoitiin porukalla tuo Amandan. Tietysti jäi pieni jännitys, että osuuko ne ajatukset nyt kuitenkaan yhteen ja tuleehan siitä varmasti niin ihana, kun näin itse mielessäni. No ei tullut… vaan todella paljon parempi! <3Tuo pieni rusettipanta vielä kruunaa koko lookin. Tää on kyllä setti, joka jää muistoksi Amandalle; mittatilausmekko jo muutaman viikon ikäisenä. Vain parasta tälle neidille <3 En osaisi edes kuvitella koskaan antavani tätä kiertoon tai myyväni eteenpäin. Tää on upea muisto neidille ja uskon, että osaa itse myös sitä arvostaa vanhempana.
Ei siis tusinamekkoja meille, vaan kotimaista käsityötä omien toiveiden mukaan, täydellistä! :) Tää on jo ihan hehkutuksen täytteinen teksti, mutta minkäs sille voi, kun on tyytyväinen koko kokemukseen ja varsinkin lopputulokseen. Likalla uniikki mekko ja mulla mekko, joita ei myöskään ole määräänsä enempää liikkeellä. Kyllä on pakko todeta, että jatkossakin, kun on juhlia, niin taidan kääntyä ihan ensimmäisenä Pietamon naisten suuntaan.
Arvatkaahan mitä! Tän yhteistyön tiimoilta sain teille myös rakkaat lukijat alekoodin! Eli ei muuta, kuin kurkkimaan Pietamon verkkokauppaan ihania mekkoja ja pantoja. Eli siis maanantaihin (10.7.) asti KAIKKI Pietamon omasta verkkokaupasta -15% koodilla diaryofa


*yhteistyössä Putiikki Pietamo

4 kommenttia:

 1. Ikävä sanoa,mutta tuo mekko ei kyllä yhtään sovi sinun vartalotyypille! Ei varsinkaan tuo pituus ja kellohelma. Vauvan kasvoja vasten tuo musta väri on aivan hirveä kun vauva noin vaaleaihoinen - tekee vain entistä kalpeammaksi. Värit pitäis olla toisinpäin ala- ja yläosassa jos nyt välttämättä haluat vauvasi mustaan pukea. Ja nuo rusetit päässä näyttävät talonmiehen siivoushuiveilta.Makuja on tietysti monia! terv.stailisti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuja todella on monia ja meillä ne ei selkeästi kohtaa. Onneksi en joudu sinun stailattavaksi, jaiks! :D

   Poista
 2. Minusta rusetit näyttävät taas ihan superkivoilta! Miten teidän eläimet on suhtautunut uuteen perheenjäseneen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itse myös näin kesällä :)

   Hienosti ovat suhtautuneet, kiitos kysymästä :) Koira ei ole juurikaan reagoinut. Haisteli toki, kun sairaalasta tultiin kotiin ja välillä nukkuu/vahtii vauvan sängyn tai tuon keinun alla. Kissa taas puolestaan on kovinkin kiinnostunut ja hakeutuu seuraan koko ajan :D Mutta hyvin on mennyt sen suhteen kyllä!

   Poista