perjantai 22. syyskuuta 2017

Vaihtelua kotiäiti-lookkiin

Mulla on viritteillä kauppani suhteen vaikka kuinka paljon yhteistyö kuvioita. Tajusin, että miksi en tekisi myös itseni kanssa yhteistyötä? Aivan, haha :D Halusin päästä näin perjantain kunniaksi esittelemään teille kaks mun ihan lemppari tuotetta Amada Storesta. 


Toinen lemppari on toi helmin koristeltu onesize neule. Se on vaan niiiiiin ihanan pehmeä etten kestä! <3 Super mukava päällä ja ihanan lämmin näin syksykeleillä. Tykkään neuleesta myös siksi, että sillä saa kivasti särmää arkilookkiin. Yleensä, kun on täällä kotona se leggingsit ja toppi meininki, niin tuon, kun heittää päälle, kun lähtee asioille, niin heti tulee kivempi fiilis.


Toinen juttu mihin rakastuin, kun vaatteita kävin valitsemassa on tuo kasari fiilis farkkutakki! Sen, kun näin rekissä, niin en meinannut päästää siitä mallikappaleesta irti, että varmasti saan noita myyntiin, haha :D Mä en tiedä miks toi on niin ihana, mutta se vaan on. Menee arkiasussa ja miksei vaikka pikkumustan kaverina iltamenoihin. IHANA!

Kun äidillä on aikaa meikata, niin pitää se ikuistaa :D

Tuossa siis mun omat tän hetken ykköstuotteet! Kaikkea ihanaa muutakin löytyy kaupasta ja kohta saadaan toivottavasti vähän lisää ;) Kaikkea on vain muutama kappale, joten kannattaa toimia nopeesti! Musta on ainakin ihana saada kotiäiti-lookkiin vähän vaihtelua välillä :P


Perjantain hyvän fiiliksen ja sen takia, että tulin teille näitä lemppareita esittelemään, niin päätin antaa teille vähän extra alea, rakkaat lukijani <3 Eli siis koodilla DIARYOFA saatte tästä hetkestä sunnuntaihin puoleen yöhön -20% kaikesta Amada Storessa! Nyt kannattaa viimeistään napata ne omat lempparit!Ihanaa viikonlopun alkua, toivottavasti huomenna paistaa aurinko, kuten lupailtu! :)

2 kommenttia:

  1. Ihan törkeen hyvin matchaa toi farkkutakki ja sen punaset yksityiskohdat ton punasen huulipunan kanssa! Wau! Hyvältä näyttää!! ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo! Kiitos :) <3 Toi punanen huulipuna on ihan ykkönen ja pakko se oli kaivaa kaapista, kun nappasin ton takin päälle!

      Poista