maanantai 2. lokakuuta 2017

Syksy ja ensimmäinen vanhempainilta

Niinhän siinä taas kävi, että ei se aika kaikkeen riitä. No jatketaan tän parissa siis tällä lailla säännöllisen epäsäännöllisesti ;) Bloggaaminen on kuitenkin mulle yks rakkaita harrastuksia ja se kanava purkaa kaikkea, joten en ihan hevillä lopetuspäätöstä tee, vaikka aika kortilla onkin :)


Meillä oli hei elämän ensimmäinen vanhempainilta viime viikolla! Hieman jännitti, että kuinka kankee tapahtuma on kyseessä, mutta sehän oli ihan kiva! Oli kiva kuulla vähän tarkemmin, että mitä päiväkodissa tehdään. Samoin oli kiva nähdä muiden vanhempia. Ja hei mä jo melkein lämpesin siihen vanhempainyhdistyksen toimintaan… Mikä mua vaivaa? :D Oon aina ajatellut, että ne on ihan vähiten maailmassa mun juttu, haha! No nyt ei ole vaan yksinkertaisesti aikaa yhtään mihinkään ylimääräiseen, joten ei ollut vaikea päätös sitten lopulta pitää suuta kiinni :P

Ainakin meidän päiväkodissa on ihanaa se, että saadaan aina joka viikon päätteeksi selvennys, että mitä on tehty minäkin päivänä ja vielä nipullinen kuvia! On kyllä kiva, että pääsee näkemään sitäkin arkea, vaikka siinä ei sinällään itse ole mukana. 


Tässä kotosallakin ollaan käyty nyt ihastelemassa syksyä tuolla metsäpoluilla useampaan otteeseen. Ja sitten vastapainona, riippuen ehkä kaikkien mielialasta ja äidin töiden määrästä, ollaan pidetty ihan sisäpäiviäkin. Välillä on kiva vaan olla ilman sen kummempaa aktiviteettia :) Tai no, enpä minä niinä hetkinä kerkeä ”vaan olemaan”, mutta oletan, että lapsista kiva välillä niinkin.


Meidän pieni herra on oppinut käyttämään sanaa ”ei”… ja samoin hän on oppinut uusia sanoja. Ennen kaikki autot oli vaan ”auto”, mutta nyt osataan yhdistellä, että on erilaisia. Paloauto on ykkönen ja sitä hoetaan jatkuvasti, haha. Myös poliisiauto ja ambulanssi alkaa pikkuhiljaa hahmottua. Rekka taitaa olla myös melko uusi tuttavuus. Nykyään siis jokaiseen kysymykseen vastaus on tiukka ei tai paloauto… :D


Viikonloppuna lapset sai myös vähän laatuaikaa iskän kanssa, kun mulla oli koko päivä töitä. Otettiin kauppaan hieman uusia kuvia, niin vanhoista, kuin uusista tuotteista! Käyhän kurkkaamassa täältä, että mitä saatiin aikaan <3Näin taas uusi viikko käynnissä! Sen verran viileissä merkeissä alkoi, että tarvii varmaan kaivaa lisää lämpimiä vaatteita jo esille. Ihanaa viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Tuo onkin tosi kiva, että saa päiväkodista vielä kuviakin!
  Olisi kiva jos meilläkin olisi vastaava systeemi.

  Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

  http://kotonajakaupungilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan mieletön lisä! En tiennyt asiasta siinä kohtaa, kun tuonne haettiin, mutta tosi kiva juttu :)

   Kivaa viikkoa <3

   Poista