tiistai 9. tammikuuta 2018

Kiitos!

Kaksi kuukautta hiljaisuutta takana, kai se on vaan pakko myöntää, että tähän ei ole enää aikaa. Ainakaan tällä hetkellä. Kaksi pientä lasta ja yrityksen pyörittäminen ei jätä aikaa enää juurikaan muulle, toisaalta harmi, mutta toisaalta hyvä näin! :)

Edelleen ajattelen kaiken bloggaamisen kautta... jos näin voi sanoa :D "Otan tästä kuvan, että voin kertoa tästä ja tästä sen yhteydessä", "Tästä asiasta haluan sanoa mielipiteeni" jne.

Edelleen on keskeneräisenä ne postaukset, jotka haluaisin tehdä loppuun...
Bloggaaminen oli mulle rakas harrastus, keino saada ajatuksia ylös, keskustella niistä teidän ihanien lukijoiden kanssa. Tässä vuosien varrella, kun blogia olen kirjoittanut, niin olen saanut teiltä aivan ihania palautteita! <3 Teitä tulee ikävä! Ja uskomatonta kyllä, vaikka vuosia on useampia takana, niin silti mahtuu yhden käsin sormiin ne negatiiviset kommentit. Aika huikeeta!Tämä ei ole hyvästi, vain tällä hetkellä heippa :) Toivon todella, että saan mahdollisuuden tätä harrastusta vielä jatkaa! Parasta on ollut päästä kertomaan meidän arjesta. Jokainen pienen (tai usemman) lapsen äiti varmasti tietää, että välillä on yksinäistä, ei kenelle jutella. Tämä oli osittain myös se kanava, sain kertoa meidän arjesta ja jotain ehkä jopa kiinnosti, haha.


Meidän rakas A tänään 8kk <3

Blogi on alunperin nimetty niin, että se sallii aiheen, kuin aiheen. Jos/KUN saan puhallettua tämän uudestaan henkiin, niin se jatkuu täysin samassa osoitteessa ja samalla nimellä, sen hetken elämäntilanteesta huolimatta.

Meidän elämää pääset seuraamaan jatkossa parhaiten instagramin kautta @annepalonen <3Mutta pidemmittä puheitta KIITOS teille kaikille, ihanaa tätä vuotta ja palataan asiaan jossain kohtaa!

<3:lla Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti