Anne


Tervehdys kaikille! :)Ruudun takana kirjoittelee 87-syntynyt tuore rouva ja äiti Kangasalta. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla oleva pankin täti ja tulevaisuuden haaveet vielä vähän auki. Toinen lapsi, pieni prinsessa syntyy hetkenä minä hyvänsä ja sen jälkeen katsotaan taas uusin silmin eteenpäin.

Alunperin blogi ja sen aiheet ovat pyörineet kaiken maailman hömpän ympärillä päiväkirja tyyppisesti. Mun koko maailma, kuten myös blogi mullistui vuonna 2015 ihanan esikoispojan syntymään. Jo odotusaikana blogi ajautui pikkuhiljaa enemmän ja enemmän vauva ja perhe aiheisiin ja tällä hetkellä ne ovat se pääasiallinen juttujen aihe. Toki sitä hömppää ja tarinointia muustakin tulee aina tilanteen mukaan :) Rakkaimpia aiheita vauva-arjen lisäksi on musiikki, muoti, seikkailut ystävien kanssa sekä kokkailu, diy projektit ja sisustaminen.

Edelleen blogi toimii minulle päiväkirjana ja rakkaana harrastuksena. Tätä kautta pääsen myös jakamaan kuulumisia kaikille tutuille ja sukulaisille, joita tulee harvemmin nähtyä. Blogi on siis läpileikkaus elämästämme, hyvine ja huonoine hetkineen. Pääosaa esittää rakas esikoispoikamme Daniel sekä karvavauvamme Nemo ja perheen uusin tulokas Kyllikki-kissa sekä pieni kohta maailmaan putkahtava prinsessa. Mukana seikkailee myös meidän maailman paras isä, rakas aviomieheni Tuomas.


Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdytte! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti